Om Tornerose Blomsterverksted

Tornerose Blomsterverksted er et veletablert blomsterbinderi på Lilletorget i Lillehammer sentrum, som leverer blomster til alle anledninger. Vår butikk ble kåret til ÅRETS INTERFLORA BUTIKK 2010. Vi binder personlige blomsterhilsner, og kreativitet og kvalitet gir binderiet vårt et særpreg. På den måten varer blomstergleden lenger! Vi er et team profesjonelle blomsterdekoratører med fagstolthet i et ungt og energisk miljø, med en klar holdning om alltid levere kvalitet og service på høyeste nivå. Og som medlem av INTERFLORA, norges ledende blomsterforhandlere, har vi samarbeidspartnere i stort sett hele verden, og derfor kan vi hjelpe deg med å sende blomster til onkelen din som ferierer på Cuba!

Ved å delta i konkurranser både her hjemme og i utlandet, demonstrasjoner og på kurs henter vi inspirasjon til vårt daglige virke! Daglig leder Ingrid Bendiksen kan notere seg følgende medaljeplasseringer i mesterskap:
-1. plass i Norgesmesterskap 2001 for lærlinger, Bergen.
-3. plass i Junior Europamesterskap 2002 i Padova, Italia.
-I tillegg diverse deltagelser i lokale distriktsmesterskap og NM, blant annet femteplass i klasse A for blomsterdekoratører med fagbrev i NM, Skien 2003.
-Deltatt i nordisk mesterskap 2003 og 2009

-2 plass Stavanger Open 2010 Lagkonkurranse med Anniken Maana fra Blomsteratmosfæren,Sjølyst

VINNER av Stavanger Open 2011 Lagkonkurranse med Åslaug Hildre fra Molde Blomster