Bordpynt

Våre dekoratører tar hensyn til hvilken annledning det skal pyntes til og lar årstiden og omgivelsene inspirere oss. Blomster og lys er viktig enten det er til bårndåp, konfirmasjon, bursdagsfeiring, bryllup, firmafest eller minnesamvær. Enten det er små eller store selskaper er det alltid vakkert med et pent blomstrende bord. Dette er også første innrykket gjesten får av hele opplevelsen.

Vanlige bordekorasjoner er pent,- men kan å være litt vel tradisjonelt i visse sammenhenger . . .derfor tenker vi gjerne alternativt - med og for deg! Et blomsterdryss direkte på bordet er vakkert og annerledes, masse små vaser med enkelt blomster dandert oppi kan være lekent og pent ! Vi har masse små glass vaser for utleie fordi vi vet at mange ikke ønsker å kjøpe 100 vaser kun for en kveld! Det gir deg muligheten til å gå vekk fra standard dekorasjon i oasis - det gir rett og slett flere muligheter både for blomsten og oss som dekoratører.

Det finnes 1000vis av måter å dekorere et bord på og minst like mange blomster å velge imellom. Vakkert og romantisk, lyst og stilrent, cowboy fest til 10 åringen, temafester, ungt og fargesprakende, barnslig og lekent, klassisk og elegant, naturglad 60 åring, rocka konfirmant bord. . . . . . . .- ALT HVA ET BORD KAN VÆRE.

La det bli bordet du og gjestene aldri glemmer !

Vi håper bildene kan være til inspirasjon og at du finner en ide å spinne videre på!

maihaugen_borddekor_1maihaugen_borddekor_2 copymaihaugen_borddekor_3 copymaihaugen_borddekor_3 copy copyrosapyntetbordRoser til borddekorVinterbordsnøflak bordanemone og gloriosaromantisk bordvinterbord[1]bord_rosa